Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeliği yapan Ahmet Atan, sosyal medyada aracılığıyla Türkiye’de ırkçılığı bir kere daha dışavurmuştur. Profesör ünvanı taşıyan ve akademide Sanat gibi bir bölümün başkanlığını yapan bu ırkçı insan, insanlığın yüzlerce yıllık mücadelesiyle kurulmuş akademi kurumunda yer işgal etmektedir. Akademi, aydınlanmanın amiral gemisi olarak tarihte haklı yerini korurken, AKP ile birlikte, böyle gerici ve ırkçı insanların çiftliği yapılmaya çalışılmaktadır, haksızlığa boyun eğmeyen halk, bunun da hesabını soracaktır.

Ahmet Atan, Çerkesleri Unuttu!

 Bu ırkçı insan, biz Çerkesleri unutmuştur.

Ahmet Atan, “1908 Taksim, Ellerinde bayraklarla yürüyenler Yahudi, Ermen ve Rumlar! Slogan ise Abdülhamit istifa” diyor; biz de 1908’de oradaydık..

Ahmet Atan, “Yahudi, Ermeni ve Rum’sanız Gezi eylemlerinde aktif rol almanızı anlayışla karşılıyorum. Lütfen soyunuzu araştırın.” diyor; biz de Gezi Parkı eylemlerinde vardık, soyumuzu da biliyoruz.

Ahmet Atan, “Üç-beş çapulcu değil, Yahudi, Ermeni, Rum özünde ahmakların bileşeni isyancıları ile dünden yarına kavgamız olacaktır” diyor, bizimle de kavga edeceksin.

Irkçılık İnsanlık Suçudur!

 Biz Sosyalist Çerkesler,  ırkçılığın bir insanlık suçu olduğunun bir kere daha altını çiziyoruz. Bu ilkel akıl, insanlığa ayak bağı olmaktan başka bir iş görmemektedir. Irkçılık, insanlığa çok kara günler yaşattı, yaşatıyor, ama gelecekte yaşatamayacak.

Ahmet Atan İstifa Etmelidir!

 Ahmet Atan gibiler yüzünden Türkiye’de, 6-7 Eylül gibi olayları Sivas, Maraş, Çorum, Roboski, Hrant Dink ve Tsey Mahmut katliamları ve bunlar gibi sayısız olay yaşandı. Türkiye Halkları, Ahmet Atan gibi düşünenlerin maskesini düşürecektir. Biz Sosyalist Çerkesler, Ahmet Atan gibi birinin Akademi’de bulunmasını kınıyoruz. Ahmet Atan istifa etmelidir.

Yaşasın Dünya ve Türkiye Halklarının eşitlikçi geleceği!

SOSYALİST ÇERKESLER