Diktatör giderken, sosyalist seçeneği güçlendirmeye!

Sosyalist Çerkesler, yağmaya, talana, katliamlara, hırsızlığa, yolsuzluğa, çürümeye, gericiliğe karşı Sosyalist adayları desteklediğimizi ilan ediyoruz.

Haziran ayında emperyalizm, AKP ile daha fazla devam edemeyeceğini Türkiye halklarının kapitalizmin böylesine daha fazla tahammül etmeyeceğini fark etmiş, hazırlıklara başlamıştı. Öte yandan AKP ise iktidardan vazgeçmeyeceğini, çöreklendiği koltuktan kolay kolay çekilmeyeceğini dişlerini göstererek belli etti. Seçimlere yaklaşırken polis terörü ve provakasyonlarla can almaya, Suriye ile ülkeyi binbir türlü komplo yoluyla savaşa tutuşturmaya çalışan AKP’nin kaos planları ise Haziran ruhu ve aklı sayesinde bozulmuştur!

AKP’nin sonu yakındır!

Şimdi sıra AKP Türkiyesi’nin, “ikinci cumhuriyet”in devamını sağlayamaya yönelik yamama, restorasyon hareketlerini boşa çıkarmaktır. Daha ılımlı Tayyipler, daha azına razı Şahenkler, Varanklara razı edilmek istenen Türkiye’nin önüne sosyalist seçeneğin daha güçlü bir şekilde çıkarılması sosyalistlerin görevidir.

Türkiye 30 Ekim sabahı hemen bu seçimle ya da herhangi bir seçimle değişmeyecek, belki tam da bu yüzden yarın yapılacak seçimlerde sosyalist seçeneği güçlendirecek adaylara sahip çıkmak, daha sonrasında da örgütlenmek ve yarını örgütlemek için Sosyalist Çerkesler 30 Mart seçimlerinde Sosyalist parti ve Adayları desteklemektedir. Yerel seçimlerde burjuva partilere oy yok!

SOSYALİST ÇERKESLER